17 Aralık 2011 Cumartesi

biz ve çocuklarımız

selam arkadaşlar bu açtığım bloğumda sizlerle dertleşmek birazda olsa belki çözüm bulabileceğimiz bulamazsak bile rahatlamamızı sağlaması için bir paylaşımımız olsun istedim.
hiç bir imla hatasına bakmadan bize sorun yaratan sevindiren üzen ağlatan iyi yada kötü olan herşeyi yazalım gönlümüzce dertlerimizi üzerimizden atalım ne dersiniz?

ben yıllarca beni üzen sinirlendiren huzursuz eden ne olursa olsun üzerimden nasıl atar rahatlarım diye düşündüğümde hemen bir kağıt defter ajanda ne bulursam alıp ona yazarak rahatlamayı seçmiştim ama ajandalar kağıtlar defterler artık yetmez oldu, şimdi bugün bu internetten sizlerle paylaşabileceğim ve sizlerinde rahatlamasını sağlayabileceğimi düşünüyorum ne dersiniz yazmaya başlayalım mı?

4 yorum:

  1. bugün annemi hastaneye götüreceğim annem meme kanseri, erken teşhis olmasına rağmen sağ gögsün tamamı alındı onkoloji dr u kemoterapi görmesinin iyi olacağını 3 kür uygulayacağını bununda 6 ay süreceğini 21 günde 1 ilacın enjekte edileceğini söyledi, ilk kürünü tamamlamak üzereyken son ilacı enjekte etmeden bir kaçgün önce göğsünde yarasının üstünün tamamen kızarıp şiştiğini gördük ve hemen doktora gösterdik antibiyotik verdi 1 hafta sonra tekrar gittiğimizde hala geçmemişti doktora göstermemize rağmen kemoterapiyi durdurması gerekiyormuş ama o alabilir dedi annemin yarası daha kötü oldu genel cerraha ameliyat yapan doktorumuza gittik hemen yatması gerektiğini serumla tedavi görmesinin daha iyi sonuç vereceğini söyledi şimdi hazırlanıp onu hastaneye yatıracağım hem sevinçliyim annemin erken teşhisinden dolayı kurtulmasına hem üzüntülüyüm hangi doktora güvenip kime teslim olacağımızı bilemememize

    YanıtlaSil
  2. slm arkadaşlar aradan çok zaman geçti sizlerle günlük yaşantımı paylaşmama uzun süre ara vermek zorunda kaldım çünkü annem yine hastaneye yattı alınan gögsündeki enfeksiyon hala geçmediği ve cpr denen enfeksiyon alabileceğini gösteren kanı çok yükselmiş onun düşürülmesi gerektiği için tekrar 2 haftalık tedavi için yatırdık yine hergün ben sabahtan 17.00 ye kadar kızım 17.00 den sabah 08.00-09.30 a kadar bekliyoruz 2 haftamız dolmak üzere artık kan değeri normale dönüyormuş allahın izniyle salı günü çıkaracağız allah tüm hastalara şifa versin. amin...

    YanıtlaSil
  3. cnm geçmiş olsun dileğimle arayacağım bugün umarım çıkar..sevgiler

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldiniz blog alemine...
    çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil